QUÈ ÉS EL GLIFING?

Què és el Glifing?

És un mètode d’entrenament de la lectura que s’aplica mitjançant un programa informàtic. Gràcies al seu format lúdic, els nens gaudeixen alhora que milloren les seves habilitats de lectura.

Els darrers avenços en neurociència han evidenciat la plasticitat del nostre cervell. Això implica que, mitjançant un entrenament adequat, podem modificar la manera de com el nostre cervell realitza determinades accions.

Així doncs, les habilitats lectores es poden entrenar.

Mitjançant una prova glifing, dissenyada per especialistes d’acord amb la recerca científica realitzada per avesedari, avaluem la velocitat i precisió lectores de manera ràpida i amena.

Les dades recollides durant l’avaluació i l’entrenament, s’actualitzen cada vegada que el nen realitza una sessió, de manera que, tant el professional de referència com el nen i els seus pares, poden consultar les dades de manera immediata a través d’Internet.

Les claus per a l’èxit en un entrenament són l’adaptació, que sigui gradual i motivador. Els nens i nenes amb dificultats de lectura sovint tenen molt poca tolerància a la frustració. Per això, hem dissenyat el Mètode glifing fent especial atenció en el reforç positiu.

El primer que millora és l’actitud vers la lectura i l’autoestima. També descendeix el nombre d’errors de manera significativa alhora que va augmentant la velocitat de lectura. El resultat és una lectura més fluida i una millor comprensió.

 

Mª José Martí Peropadre Logopeda 08/1945
Gerent Clínica Martí Maset
Experta en dislexia i patología vocal
× Hola! Et puc ajudar? Available from 15:30 to 20:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday