PERQUÈ VISITAR UN/A DIETISTA – NUTRICIONISTA?

Avui en dia informació sobre nutrició trobem per tot arreu, sobretot a revistes i xarxes socials i això pot acabar generant confusió perquè el fet de que algú és dediqui a la nutrició no el converteix en nutricionista. I tot i que és una cosa que passa amb freqüència, és il·legal.

Només un/a dietista-nutricionista és un/a professional sanitari amb formació universitària específica en nutrició i dietoteràpia i que pot exercir com a tal. Són moltes les persones que tenen dubtes sobre nutrició o que volen alimentar-se millor i no saben que fer al respecte, o creuen que trobaran la informació que necessiten a internet, o pensen que el/la dietista només fa dietes d’aprimament.

I quan podem anar a la consulta del/la dietista-nutricionista?

  • Si volem assessorament sobre el tipus d’alimentació necessària en totes les etapes de la
    vida: infància, adolescència, embaràs, lactància, menopausa, envelliment.
  • Quan a causa d’una malaltia o una analítica alterada ens diuen que hem de menjar “sa i equilibrat” i no tenim ni idea de per on començar. O el metge m’ha donat un full i penso… si no puc menjar res!.
  • Si necessitem perdre pes i hem fet totes les “dietes miracle” de totes les revistes sense resultat i passant una gana de por.
  • Quan ens diagnostiquen una al·lèrgia o intolerància alimentaria i fer la compra llegint totes les etiquetes dels aliments es converteix en un malson.

I si no em cal que perdre pes, l’analítica em surt perfecta i no tinc cap intolerància…de què em serveix visitar a un/a dietista-nutricionista?

Doncs si vols cuidar-te, informar-te sobre l’alimentació saludable que més et convé a tu, ja que menjar dia rere dia condiciona la teva salut i el teu futur. Et podem donar pautes i receptes per portar una alimentació completa i saludable però també segura i variada perquè alimentar-se és una acció tant freqüent com determinant.

× Hola! Et puc ajudar? Available from 15:30 to 20:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday