Especialista

PSICÒLEG

PSICOLOGIA

CLÍNICA - DE LA SALUT - GENERAL - INFANTIL

A la Clínica Martí Maset estem especialitzats en la Psicologia de la Salut i en la Psicologia Clínica.

Psicologia de la Salut – és l’especialitat que es centra en l’estudi dels processos psicològics i del comportament en matèria de la salut i la malaltia.  Basant l’interès de la intervenció en la comprensió de com els factors psicològics, conductuals i culturals contribueixen a la salut física i les malalties.

Psicologia General Sanitaria i habilitació per exercir la Psicologia Clínica en infància, adolescència i adults. Aquesta Especialitat s’ocupa principalment de la diagnosi, el tractament i la prevenció dels trastorns mentals. S’integra coneixement científic, models teòrics i experiència clínica amb l’objectiu de comprendre, prevenir i alleujar les malalties mentals i el malestar psicològic així com promoure la percepció de benestar personal i el desenvolupament personal.

També et podem ajudar en situacions com:

  • Assessorament psicològic i psicoterapèutic.
  • Avaluació psicològica.
  • Intervenció en situacions de conflicte o ruptura familiar i dol.
  • Intervenció per reducció de l’estrès. 
  • Avaluació i intervenció precoç en processos de demència.
  • Exploració neuropsicològica.

CITA ONLINE

DEMANA VISITA PRÈVIA

Reserva la teva cita fàcilment

Clinica Martí Maset

TOTES LES ESPECIALITATS

Ens trobaràs a l’ Avinguda Verdaguer nº 4, bxs, de la Pobla de Segur (Lleida). El nostre horari és de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00. També obrim els dissabtes matí.

Info Legal

CAT ES

BLAI AUBARELL DALMAU

El Blai Aubarell Dalmau és llicenciat en psicologia des de l’any 2012 i Màster en Psicologia General Sanitària des del 2017. Va treballar 4 anys al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil com a psicòleg clínic. També treballa com a psicòleg als equips de protecció a la infància i l’adolescència al Consell Comarcal del Pallars Jussà. A més, també treballa al Centre Geriàtric del Pirineu com a psicòleg sanitari del centre i des del 2016 té consulta de psicologia privada.