Especialista

PODÒLEG

Podologia

La Podologia és un camp de les ciències de la salut encarregat de l’exploració, diagnòstic i tractament de malalties i alteracions del peu humà mitjançant tècniques mèdiques i quirúrgiques.

Moltes malalties es manifesten en una primera fase per alteracions als peus com la diabetis, l’artritis o els problemes circulatoris. El podòleg ha d’estar preparat per a sospitar aquestes malalties i remetre el pacient a l’especialista adequat. El podòleg també ha de detectar, i en alguns casos tractar, les malformacions congènites dels peus.

Amb l’augment de la pràctica d’esports, molts podòlegs s’han especialitzat en la branca esportiva, per exemple, adaptant plantilles i òrtesis per a corredors.

La podologia (del grec ποδο-, podo: ‘peu’, i -λογία, -logía, ‘estudi’) és una branca de la medicina que té per objecte l’estudi, diagnòstic i tractament de les malalties i alteracions que afecten el peu.

El podòleg és un especialista qualificat, a través dels seus anys d’estudis i el seu entrenament, per al diagnòstic i tractament de diverses afeccions del peu i turmell.

Els professionals podòlegs tenen un ampli coneixement en les branques de l’anatomia humana, fisiologia, patofisiologia, biomecànica del membre inferior, radiologia, farmacologia, medicina general i cirurgia.

Especialista:

CITA ONLINE

DEMANA VISITA PRÈVIA

Reserva la teva cita fàcilment

Clinica Martí Maset

TOTES LES ESPECIALITATS

ENS POTS TRUCAR AL 973.680.077

Ens trobaràs a l’ Avinguda Verdaguer nº 4, bxs, de la Pobla de Segur (Lleida). El nostre horari és de Dilluns a Divendres de 15:30 a 20:30. I Dilluns i Dimecres també matí 9:30 a 13:30h.

EDUARD JIMENEZ

Núm Col·legiat 1.234

  • Graduat en Podologia (2005)
  • Postgrau en Tècnic d’Ortopèdia 
  • Postgrau en Patomecànica del peu
× Hola! Et puc ajudar? Available from 15:30 to 20:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday