Especialista

PODÒLOGA

Podologia

La Podologia és un camp de les ciències de la salut encarregat de l’exploració, diagnòstic i tractament de malalties i alteracions del peu humà mitjançant tècniques mèdiques i quirúrgiques.

Moltes malalties es manifesten en una primera fase per alteracions als peus com la diabetis, l’artritis o els problemes circulatoris. El podòleg ha d’estar preparat per a sospitar aquestes malalties i remetre el pacient a l’especialista adequat. El podòleg també ha de detectar, i en alguns casos tractar, les malformacions congènites dels peus.

Amb l’augment de la pràctica d’esports, molts podòlegs s’han especialitzat en la branca esportiva, per exemple, adaptant plantilles i òrtesis per a corredors.

La podologia (del grec ποδο-, podo: ‘peu’, i -λογία, -logía, ‘estudi’) és una branca de la medicina que té per objecte l’estudi, diagnòstic i tractament de les malalties i alteracions que afecten el peu.

El podòleg és un especialista qualificat, a través dels seus anys d’estudis i el seu entrenament, per al diagnòstic i tractament de diverses afeccions del peu i turmell.

Els professionals podòlegs tenen un ampli coneixement en les branques de l’anatomia humana, fisiologia, patofisiologia, biomecànica del membre inferior, radiologia, farmacologia, medicina general i cirurgia.

Especialista:

CITA ONLINE

DEMANA VISITA PRÈVIA

Reserva la teva cita fàcilment

Clinica Martí Maset

TOTES LES ESPECIALITATS

ENS POTS TRUCAR AL 973.680.077

Ens trobaràs a l’ Avinguda Verdaguer nº 4, bxs, de la Pobla de Segur (Lleida). El nostre horari és de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00. També obrim els dissabtes matí.

MÒNICA GUIU

Graduada en podologia per la Universitat de Barcelona. S’especialitza en el màster de Podologia Dermatològica per la universitat de València. Actualment, està cursant el màster de Podologia Esportiva en la Universitat de Barcelona.
També compta amb diferents cursos de podologia clínica, biomecànica i embenats neuromusculars.